Gårdagens ridpass.

Detta blir alltså ridpasset igår, tisdag.
Jag red först lite på travbanan, travade och försökte få honom låg, men ändå inte för lång, och han var verkligen skitseg, så då efter att jag hade travat i slow motion några varv (den är typ 1.3 km, travbanan alltså, så den är lång) så fattade jag galopp och brassade på, det gick verkligen fort. Då fick han upp ångan och blev skitpigg! Jag fortsatte galoppera och jobbade honom lågt, tränade även att kunna rida rakt men ändå ställa hästen lite utåt/inåt, och mot slutet var han riktigt, riktigt fin!
Gick sedan in i ridhuset, för då var hoppträningen som var där slut. Tog fram 2 sockerbitshinder, och ställde dem på långsidan med 16 m i mellan, och tränade på att ha antingen 4 eller 5 galoppsprång, det klarade han galant! Och jag red på vanligt tränsbett, och inte pessoa, och det gick jätte bra, hihi, duktig kille. Tog sedan fram ett räcke som stod snett igenom och tränade på att rida på det i en samlad galopp och inte brassa på, det gick jätte bra! Hoppad inte så högt, runt 90 cm, men han var jätte fin!
Fina killen ♥

bild från förra sommaren.

Kommentarer
Postat av: F

skulle du vilja rösta på min bild (bild nr 2) här http://gollasfoto.blogg.se/2012/june/finalisterna-i-fototavlingen.html#comment om du gör det får du en länk i min blogg! :D

om du inte gillar såna här kommentarer så ber jag om ursäkt! :)

2012-06-27 @ 12:56:19
URL: http://withawhisper.blogg.se/
Postat av: Josefin Ärlevik

sv: det är det :)! vad händer annars idag?

2012-06-27 @ 13:28:29
URL: http://josefinarlevik.blogg.se/
Postat av: Sicktwisted - Moa

Vilken fiiin header! Allt bra?:D

2012-06-27 @ 14:00:58
URL: http://sicktwisted.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej fina du!

Jag har alltid velat bli designer och har nu designat två väskor & tagit inspiration i aztec mönster och space mönster i en tävling Nelly.se har anordnat. Jag skulle bli JÄTTE JÄTTE GLAD om du ville rösta på mina två bidrag, och du skulle göra min dag! Jag lägger självklart till dig på bloglovin om du har det! Puss och kram.



http://designyourhandbag.nelly.com/?v=showbag&bag_id=2449



http://designyourhandbag.nelly.com/?v=showbag&bag_id=2469



(Jag mailade dit och dem sa om det krånglar så testa vara utloggad från Facebook från början när du går in på sidan för att rösta. Och sedan logga in (för att godkänna röstningen) med hjälp av facebook efter du tryckt på knappen rösta.)



/ WWW.SOCOSY.BLOGG.SE

2012-06-27 @ 21:53:11
Postat av: sandra

gillar din header, är också häst tjej :) keep it up!

vill du göra ett länk byte?

2012-06-28 @ 22:01:20
URL: http://sandradahlin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0