DAGENS RIDPASS

Red dressyr i ridhuset idag, och det gick helt okej faktiskt! Ragnar var som vanligt lite stel i högersidan (hans svåra sida och det har alltid varit så) men det släppte lite efter ett tag! Red lite samlad galopp och i vänster varv var han huuuur fin som helst, fick den där härliga wow-känslan. Det gick inte lika bra i höger, men det var så varmt (finnarna kan slänga sig i väggen, här rider vi i en bastu!!!) så jag bestämde mig för att reda ut det problemet lite senare, då han redan hade gått rätt bra! Pussade på honom och gav honom en massa kärleksförklaringar osv efter det. Han är ju bara bäst!
liten ragnar och liten julia!

Ahahahahah....

Tycker att det är extremt roligt när andra kommenterar anonymt men ger ut sin blogg adress... smartass over here! Kommenterar man anonymt ger man ju inte ut någon personlig information, inte sant...? ;)
Ska åka iväg med mami och shoppa lite nu tror jag, men först ska jag fixa lite tidsinställda inlägg så mig slipper ni inte ;) kommer även mobilblogga lite osv. HEJDÅ!
vet ej varför jag tog denna bilden men den är fin.

Godnatt!


Svar på kommentar

Fick en fråga om jag har lockigt hår naturligt, eller om det är lockat.

Jag har lockigt hår naturligt, har alltid haft. Får en massa korkskruvar och lockar så fort mitt hår är fuktigt/blött. Vill inte ha det egentligen, tycker det är jobbigt osv, men jag får ta mitt hår som det är, skulle jag platta det varje dag innan skolan skulle jag behöva gå upp ca 1 timme tidigare. Det är rätt långt också, när det är platt är det nästan ner till svanskotan! :)


Känns som att mitt hår blev lite lockigt efter badet...


Det blev ju mycket till mobilbloggning...

Hehe har helt glömt bort bloggen under dagen, vi var nästan tvungna att var i vattnet hela tiden, för det var jätte kallt i luften.
Ska dra till stallet nu, och jag bloggar efter det! Kraaaaam.


Baddag!

Har varit vaken i ca 1 timme nu, och ska snart åka iväg och bada! Ska bli riktigt kul, ska bada med samma person som jag träffade igår, Vera.
Skulle fixa pastasallad eller vad det nu heter och skulle ha tonfisk i, men får jag upp den där jädra burken? Nej, såklart inte, så jag får ta med den och se om Veras mamma kan öppna den. Svagis here.
Kommer mobilblogga lite oså, see yaaaah.

We have a badass over here!


Hihi söt Raggis!

Red ut idag, med mamma och en annan i stallet, och Ragnar fick gå sist, det var icke roligt tyckte han! Han gick in i hästen framförs rumpa hela tiden, haha. Det var ganska mycket stenar och rötter osv så han fick lyfta ordentligt på benen! Galopperade lite på travbanan sen, dock höll jag på att åka av hela tiden haha. Jag stod upp i galoppen och hade ett ganska högt tempo, så håller han på att slänger sig åt sidan för det är ''läskiga saker''. Satt iallafall kvar, men galopperade inte särskilt långt då han gått rätt hårt i ett flertal dagar nu! Fina grabben.<3

Insåg att ni inte har sett mig rida...

Så här får ni se en video! Debuten från LC:n, och jag är rätt nöjd, ett nerslag men w/e, känslan var helt otrolig! Fina killen.

I'm mätt

Nu är jag riktigt mätt, har ätit mat från donken, snabbmat på sommarlovet = check. Ska ta och åka till stallet snart tror jag, när mamma kommer hem, men nu sitter jag och kollar på disney chanel, ja jag gillar disney chanel fast jag är snart 13 år (om 156 dagar faktiskt hihi) aja, ska ta och chilla lite nu hejdooooooo
jo men såhär ser den verkligen ut i verkligheten....

Asså haahhahaha I need to tell you a story.

Åh hahaha det går inte att sluta skratta, verkligen inte.
Jag och min kompis satt och åt lunch (pizza ftw ohyeah) och vi sitter väl och är ganska oseriösa och garvar osv. Sen bara smäller det och då visar det sig att hennes gaffel har gått av HAHAHAHA alltså hon har verkligen en tur dag idag (hennes blogg slutade funka osv). Den var gjord av metall där nere och plast längst upp, och den lossnade typ från plasten när den bröts av hahahahahah.


Min blogg ser helt kfpoewjfpoewfj ut

I internet explorer är min blogg jätteful, så man ska ha chrome eller firefox om man ska se min blogg :( eller någon annan webbläsare, inte internet explorer. fuuuuuuuuuuuuuu.


Jag hatar rubriker

Tja! Är allt bra med er? ;)
Jag har ätit frukost osv nu, och ska börja göra iordning mig! Dagen kommer spenderas med Vera, och vi lär ju vara antigen hos henne eller hos mig haha. Eller ute. We will see!
Hoppas ni får en underbar dag som jag antagligen kommer ha! :D

Me and Vera på the bild.


Bara en tanke som slog mig...

Vad är rättvisa för dig? När alla har lika mycket, eller när man har det man förtjänar?


G O D N A T T

Nu är det nog dags för mig att sova, tror jag. Ska lägga mig med lite musik i öronen och läsa, och jag lär väl inte dö haha?
Imorgon ska jag träffa Vera, sjohooooo, najs! Vi får se vad vi hittar på, kanske går vi ut och fotar? Eller så är vi bara hemma och latar oss hahaha.
Aja, kommer iaf uppdatera imorgon. Puss & kram osv, sov äckligt och dröm fult! Skämt åsido, sov gott och dröm sött!
random bild hehehe.


Har hittat en ny vän!!!!!


Never apologise for saying what you feel, that's like saying "sorry for being real".


Helt slut...

Helt slut efter ridpasset, men jag är väldigt nöjd! Mamma ska rida en annan häst nu och jag bloggar via iphonen, men jag kan skriva lite om ridpasset ändå ;))
Började med att rida fram, och han kändes väl helt ok. Var som vanligt väldigt svårt att få igenom högersidan, hans svåra varv. Började rida lektion efter det och fick rida 5 serpentiner med volter i varje båge, och han var ganska fin. Tog sedan galopp och då blev jan riktigt fin! Tränade mycket övergångar osv och han var verkligen fin! Avslutade med att rida lite samlad trav (ja, typ samlad, var första gången hehe) och han var riktigt fin! Han släppte efter i höger och var liksidig osv! :)

Blir ingen bild.... Min telefon är min bästavän, men icke idag.


Drar till stallet!

Drar till stallet nu, har ändå inget att göra, ska rida om ca 1 1/2 timme, men han måste vara uppvärmd osv annars ger inte träningen så mycket! Han ska bli bortskämd också, hihi.


Gammal men sjukt bra!


@home

Nu är jag hemma igen, efter att ha varit och ätit lunch hihi. Åt en pizza, eller ja, typ en halv för sen orkade jag inte mer hehe. Är fortfarande proppmätt, men det ska man väl vara efter att man har ätit pizza? ;)
Klockan halv 6 idag ska jag rida dressyr för Carro, woop woop, hoppas det går bra, men det tror jag nog, Ragnar kan ju, det är bara jag som måste bli bättre på att få igenom högersidan och även få honom att gå lite lägre i formen, och även gå kvar där. När jag klarar av det är allt perfekt!
ung Ragnar!

Gårdagens ridpass.

Detta blir alltså ridpasset igår, tisdag.
Jag red först lite på travbanan, travade och försökte få honom låg, men ändå inte för lång, och han var verkligen skitseg, så då efter att jag hade travat i slow motion några varv (den är typ 1.3 km, travbanan alltså, så den är lång) så fattade jag galopp och brassade på, det gick verkligen fort. Då fick han upp ångan och blev skitpigg! Jag fortsatte galoppera och jobbade honom lågt, tränade även att kunna rida rakt men ändå ställa hästen lite utåt/inåt, och mot slutet var han riktigt, riktigt fin!
Gick sedan in i ridhuset, för då var hoppträningen som var där slut. Tog fram 2 sockerbitshinder, och ställde dem på långsidan med 16 m i mellan, och tränade på att ha antingen 4 eller 5 galoppsprång, det klarade han galant! Och jag red på vanligt tränsbett, och inte pessoa, och det gick jätte bra, hihi, duktig kille. Tog sedan fram ett räcke som stod snett igenom och tränade på att rida på det i en samlad galopp och inte brassa på, det gick jätte bra! Hoppad inte så högt, runt 90 cm, men han var jätte fin!
Fina killen ♥

bild från förra sommaren.

Don't forget the frågestund!

Klicka HÄR för att komma till den.

Mest aktiv på blogg.se

Jag trodde ju att jag hade blivit länkad nånstans, men jag har visst kommit med på mest aktiva på blogg.se, det förklarar ju saken! Jag har typ alltid drömt om att få vara med där hihi, och ska göra allt för att komma upp på topp 5! Just nu ligger jag på 13:nde plats, men högre vill jag!
Om ca en halvtimme ska jag och min brorsa dra hem till farmor, och sen ska vi gå och käka nånstans, woop woop! Fixar nog något tidsinställt inlägg och bloggar genom iPhonen, så bloggen kommer ej bli bortglömd!
Det kanske inte blir något deepshit inlägg idag, vi får se, om jag hinner/orkar.
Kram ♥


Har jag blivit länkad nånstans...?

Har jag det? För jag har typ fått över 150 unika på bara 2 dagar, heheheh


Godnatt!

Godnatt, mina kära, trogna bloggläsare! Jag är av någon anledning väldigt trött och alla andra i familjen har gått och lagt sig (lol, nej, jag är inte mörkrädd om ni trodde det) så då går jag nog också och lägger mig! Ska läsa lite 8ME GUSTA LÄSNING, FANTASY ÄR <3<3<3) så hejdååååå! Imorgon ska jag nog skriva ett riktigt deepshit inlägg, känner för det, så förbered er för läsning, woop woop!
Och tack för alla fina kommentarer, det värmer verkligen! ♥
vad vacker jag är med rufsigt hår och mjukisbyxor! Top model > nästa.

Jag blir så himla glad....♥


America's next top model - Brittish invasion

Nu blire mys framför ett av mina favoritprogram - Top model! Älskar det programmet, kan inte få nog av det (fast tvd är bättre... Fast man kan inte jämföra dem för tvd är fantasy och top model är något annat) SÅ VI SYNS SEN<3


JAG BARA MÅSTE ÄLSKA ER!


Ligger något i det...


Trååååkigt...

Just nu har jag väldigt tråkigt! Smsade Vera för ett tag sen, men hon svarade ej, så vi får hoppas att hon svarar snart!
Annars... får jag väl se om jag kan smsa någon annan, eller så får jag väl vara hemma och bara ta det lugnt hihi.
Aja, jag lär uppdatera under dagen, så mig slipper ni inte. Puuuuuss.
hihi jätte gammal bild.

GODNATT

Godnatt, my lovers. Syns imorgon! Berättar lite om ridpasset osv då! ❤


Ligger i soffan...

Och chillar, snart drar jag iväg till stallet och rider min finaaaaa. Om det är ledigt i ridhuset och det är vattnat, så ska jag nog hoppa några språng, det är tyvärr ingen träning imorgon, tråkigt tråkigt!

Byyyye. Bjuder på en bild från idag, helt osminkad osv.


The vampire diaries nästa!


FRÅGESTUND.


GODMORGON MINA VÄNNER.

Godmorgon mina kära vänner! Har ni sovit gott? Det har jag!
Idag hade jag tänkt se om någon ville träffas, men det känns ju jätte roligt i det här vädret...spöregn. Typsikt svenskt sommarväder!
Hade även tänkt vara lite hurtig och gå ut och springa.... jag tror nog jag ställer in dem planerna. Aja, tyckte iallafall att det var värt att nämnas!

Käääääärlek


bara för att jag har ett liv

Favorit....
Mat? Inte en susning
Film? Alla HP filmer<3
Bok? Finns för många bra
Årstid? sommar
Djur? mygga såklart! nejmen häst.
Artist? Skrillex och Justin Bieber
Låt? Alla låtar på Believe, några Skrillex låtar och Drake - Take care ft. Rihanna
Skolämne? matte och svenska.


Antingen eller....
Lakrits/choklad
Äpple/päron
Matte/bild
Sova/träna
Kingsland/ John Whitaker
Springa/gå
Vänner/familj
Hästar/Vänner
Chips/godis

HEJDÅ JAG HAR TRÅKIGT PUSS!



Maaaaat

Har precis kommit hem från stallet och ska alldeles strax äta! Det gick bra att rida, red ut och sedan red jag några varv runt travbanan, det gick riktigt bra!!!!! ska äta pizza nu hihi så vi syns sen, kommer nog blogga en hel del ikväll så mig slipper ni inte! ;)))

gammal bild med ni dör inte.


Blev lite fel med förra bilden....

Tog en gammal bild hehe, såri. Följ mig iaf! @juliasteget


HAHAHAHAH


11:07

Nu sitter jag i sängen med datan och bara chillar lite! Skönt att ta det lite lugnt hihi.
Hade fysträning med brorsna igårkväll och jag är helt död nu. Men det var det värt, beach 2013 here we come!
Idag ska jag nog inte göra något speciellt, bara ligga hemma och läsa osv.
xoxoxoxoxo
bild från förra sommaren but who cares?

GODNATT!

xoxo <3


In thaaaa car

Sitter i bilen påväg hem från stallet & det gick bra ;) bloggar via iPhonen nu så lär inte skriva så långt, och jag är snart hemma haha. red lite dressyr, och ragge var mjuk och fin, han stretade inte emot osv, det gillar vi!

det blir ingen bild för telefonen vill ej samarbeta ahahaha, som vanligt dårå ;) skämt åsido. eller nu funkar det!!!!!


bilderna!

Vissa bilder är inte makalöst snygga osv, men lite charmiga är dem iallafall! Lägger upp alla, och ni får tycka dem är hur fula ni vill, eller hur snygga ni vill, I don't really care, det är mitt val vad jag tycker om dem. Hejsvejs!

GODMORGON!

Godmorgon på er! Har ni sovit gott? Det har jag iallafall!
Vaknade för ca en timme sedan, och sedan dess har jag inte gjort mycket annat än att äta frukost, göra mig iordning och lägga upp lite foton på Instagram! @juliasteget på Instagram, följ mig gärna, jag följer tillbaka!
Idag ska jag nog bara chilla lite oså, kommer även komma en bildbomb med midsommarbilder! :)

HEMMA IGEN!

Har varit i stallet och på lite andra platser nu, och tagit en del bilder! Har inte hunnit kolla igenom dem oså, bara tagit en till header, så ni får se dem lite senare. Och återigen, glad midsommar!

Första inlägget!

Känner att det blev en väldigt kreativ rubrik, haha! Den duger iaf.
Hej hopp, det är då jag som driver denna blogg! Jag heter Julia och är född -99, blir 13 den 1:a december. Jag lever för att fota och rida, det är min passion haha. Jag har en egen häst, som jag kan presentera lite mer senare, han heter iaf Ragnar (eller ja, han kallas för det) och jag fotograferar med en Canon EOS 1100D, och den är jag riktigt, riktigt nöjd med! Jag beskriver mig själv som cool, ironisk och unik. Jag är helt kär i Justin Bieber, ja, jag är en belieber, och jag älskar Skrillex. Dem två är mina gudar<3 Jag ska skriva lite mer om mig senare, om mina favoritgrejer (allt från mat till film) osv.
GLAD MIDSOMMAR!
btw, jag fixar designen ikväll, ska ut och fota lite fina midsommar bilder på hästryggen och dem vill jag ha med!

RSS 2.0